-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Τα πρώτα προβλήματα

0
Χειμωνιάτικο σκηνικό σε όλη τη χώρα, με πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια στα ορεινά, καταιγίδες, αλλά και ισχυρούς ανέμους. Ήδη, ισχύει απαγορευτικό απόπλου στις πορθμειακές γραμμές Θάσου- Κεραμωτής και Πρίνου - Καβαλας, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες σε τμήματα του οδικού δικτύου της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Ήδη από νωρίς το πρωί χιονίζει στην περιοχή του Πηλίου, στο Καρπενήσι, στα ορεινά της Φλώρινας, αλλά και στους νομούς των Ιωαννίνων και της Κοζάνης. Χιονόνερο πέφτει από το πρωί και στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να χιονίσει και στην Πάρνηθα.

Στις 9 το πρωί οι σταθμοί της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας κατέγραψαν σε πολλές πόλεις χαμηλές θερμοκρασίες. Το θερμόμετρο έδειξε 8 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλονίκη, 6 βαθμούς στην Καβάλα, τη Λήμνο, τα Τρίκαλα και τη Στενή Ευβοίας, 5 βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη και τον Πολύγυρο και 4 βαθμούς στο Κιλκίς, στην Κοζάνη, στο Νευροκόπι, στην Πτολεμαΐδα και την Κοζάνη.

ΠΗΓΕΣ:ERT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: