-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Αθηνών - Λαμίας λόγω τροχαίου και χιονόπτωσης

0
Για περισσότερο από μιάμιση ώρα διεκόπη η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς τη Λαμία, μετά από τροχαίο ατύχημα στο 125ο χλμ κοντά στον κόμβο της Μαλεσίνας.
Την ίδια στιγμή το οδόστρωμα καλύφθηκε από μικρή ποσότητα χιονιού με αποτέλεσμα τα φορτηγά να μην μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους.
Χρειάστηκε η παρέμβαση πυροσβεστικών δυνάμεων αλλά και εκχιονιστικών μηχανημάτων και λίγο πριν τις 9 το βράδυ άρχισε και πάλι να εξελίσσεται κανονικά η κυκλοφορία.
Ωστόσο, οι ουρές χιλιομέτρων που είχαν σχηματιστεί σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή κάνουν την κίνηση των αυτοκινήτων ιδιαίτερα δύσκολη και με πολύ μικρή ταχύτητα.
Στην περιοχή υπάρχει έντονη χιονόπτωση όπως επίσης χιόνι πέφτει και στο μεγαλύτερο μέρος του νομού Φθιώτιδας. Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση από τη Λαμία προς το Καρπενήσι, στις Ράχες Τυμφρηστού καθώς και από τη Λαμία προς τον Δομοκό, από το 9ο χιλιόμετρο.
Tα πρώτα προβλήματα από τα χιόνια και τον παγετό έκαναν την εμφάνισή τους, σε επαρχιακούς δρόμους της Λαμίας, της Χαλκίδας, της Ευρυτανίας και της Καρδίτσας.
Λόγω της χαμηλής νέφωσης, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στο αεροδρόμιο Μακεδονία, δεν κατάφεραν να προσγειωθούν ένα αεροσκάφος της Swiss Air από τη Ζυρίχη και άλλο ένα των τσέχικων αερογραμμών.

πηγές:in.gr-ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: