-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Σε λευκό κλοιό η Β. Ελλάδα

0
Βελτιωμένη είναι σήμερα η εικόνα σε ολόκληρο το βόρειο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της χώρας. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε σημεία του οδικού δικτύου της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ενώ από το χιόνι έχουν αποκλειστεί και χωριά στον νομό Ξάνθης.
Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, καθώς νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ και από τα δυτικά, με χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές στα ορεινά. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, αναβάλλονται οι προγραμματισμένοι για σήμερα αγώνες του 1ου, 2ου και 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Μικρά προβλήματα σε Ξάνθη-Ροδόπη

Μικρά κυκλοφοριακά προβλήματα παρουσιάζονται μόνο στους δρόμους των νομών Ξάνθης και Ροδόπης, όπου απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ ελάχιστοι απομακρυσμένοι και μικροί οικισμοί των πιο πάνω περιοχών παραμένουν αποκλεισμένοι. Στη Θεσσαλονίκη, κλειστός παραμένει μόνο ο δρόμος Αγ. Βασιλείου-Χορτιάτη.

Πηγές:news.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: