-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Επέλαση του χιονιά στις ΗΠΑ

0
Στο έλεος του χιονιά βρίσκονται πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ η σφοδρή χιονοθύελλα που έχει ντύσει στα λευκά τις μεσοδυτικές πολιτείες κινήθηκε προς τη Νέα Αγγλία το περασμένο 24ωρο, συνοδευόμενη από χιόνι, χιονόνερο και θυελλώδεις ανέμους, που είχαν ως συνέπεια να ματαιωθούν πολλές πτήσεις αεροσκαφών και να προκληθούν προβλήματα στους αυτοκινητοδρόμους.
Η κίνηση σε πολλούς δρόμους λόγω του παγετού είναι επικίνδυνη και εκατοντάδες πτήσεις σε αεροδρόμια της Νέας Αγγλίας ματαιώθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σε ορισμένες περιοχές της Νέας Υόρκης το χιόνι έφτασε τους 30 πόντους και χιλιάδες πολίτες έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση στο Νιου Τζέρσεϊ, το Λονγκ Αιλαντ και τμήματα του Κονέκτικατ. Στα περίχωρα της Βοστόνης το χιόνι έφτασε τα 20 εκατοστά, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές το κρύο είναι τσουχτερό. Το μέτωπο της κακοκαιρίας πλήττει τις περιοχές αυτές μία εβδομάδα μετά τη χιονοθύελλα στις μεσοδυτικές πολιτείες, που στοίχισε τη ζωή 13 ανθρώπων.

Στο Σικάγο οι χιονοπτώσεις σταμάτησαν, αλλά περισσότερες από 150 πτήσεις αεροσκαφών ματαιώθηκαν και σε δεκάδες άλλες παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις λόγω της κακοκαιρίας. Προβλήματα στις πτήσεις υπάρχουν στα τρία μεγάλα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, τα οποία πάντως παρέμειναν ανοικτά και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν, της Βοστόνης, όπου ματαιώθηκαν περίπου 300 πτήσεις για να δοθεί χρόνος στις αρμόδιες υπηρεσίες να καθαρίσουν τους διαδρόμους.

πηγές:ANT1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: