-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Προοπτική καιρού

0
Βελτιώνετε σιγά-σιγά ο καιρός στην χώρα μας και έτσι από αύριο οι περισσότερες περιοχές θα χαίρονται έναν υπέρλαμπρο ήλιο. Παραφωνία στην όλη καιρική κατάσταση θα είναι οι τοπικές νεφώσεις στην Αν. Στερεά,Εύβοια Αν. Πελοπόννησο ενώ στην Κρήτη υπάρχει πιθανότητα για κάποια ασθενή κατα βάση φαινόμενα. Κύριο επίσης χαρακτηριστικό θα είναι και οι θυελλώδεις άνεμοι που θα πνέουν στο Αιγαίο με την έντασή τους να φτάνει κατά τόπους και τα 9 Beaufort.

Για την Αττική αύριο προβλέπεται καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα Ανατολικά και Βόρεια του νομού. Άνεμοι βόρειοι εώς 7 Beaufort και θερμοκρασία στους 10-11c.

Για την Θεσσαλονίκη ο καιρός αύριο θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους βόρειους 4-5 Beaufort και θερμοκρασία να φτάνει τους 8-9c.

Για τις επόμενες ημέρες και μέχρι τα Χριστούγεννα ο καιρός φαίνεται να είναι καλός με κάποιες τοπικές νεφώσεις χωρίς όμως φαινόμενα σε όλη την χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως προς τις μέγιστες τιμές της ενώ οι άνεμοι από την Παρασκευή θα εξασθενήσουν σημαντικά.

Σύμφωνα με κάποια προγνωστικά μοντέλα υπάρχει μία τάση για σοβαρή αλλαγή του καιρού στην χώρα μας με τις αρχές του νέου έτους με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις να φτάνουν ακόμα και στα πεδινά.
Ακόμα πάντως είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με βεβαιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: