-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πρόγνωση καιρού για τις ημέρες των γιορτών απο το Αστεροσκοπείο Αθηνών

0
Για τη Δευτέρα 24/12, παραμονή των Χριστουγέννων, αρχικά προβλέπονται νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες στη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κατά 1-2 βαθμούς ως προς τις μέγιστες τιμές της, σε σχέση με τα θερμοκρασιακά επίπεδα της Κυριακής 23/12. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 5-6 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία την Τρίτη 25/12, ημέρα των Χριστουγέννων, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους.

Την Τετάρτη 26/12, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, προβλέπεται βροχερός καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις ίδιας έντασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: