-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Προοπτική καιρού

0

Πρόγνωση καιρού για 13.12.07


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία σταδιακή επιδείνωση του καιρού θα έχουμε από αύριο στην χώρα μας με βροχές κυρίως στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα ενώ αισθητή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από τις απογευματινές ώρες στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες-Βορειοανατολικές διευθύνσεις και η ένταση τους θα φτάσει τα 7 Beaufort.

H θερμοκρασία θα φτάσει στα Βόρεια τους 11c στα Κεντρικά Ηπειρωτικά τους 16c και στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 17c


Σχολιασμός


Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει από αύριο ο καιρός αφού αλλεπάλληλες ψυχρές εισβολές πολικής προέλευσης θα εισβάλλουν στην χώρα μας.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι η Κ. Μακεδονία η Δυτική Μακεδονία η Θράκη και η Ήπειρος και έπειτα η περιοχή της Θεσσαλίας.

Σημαντικά ποσά χιονοπτώσεις φαίνεται να δέχεται και η πόλη της Θεσσαλονίκης κυρίως από το πρωί της Παρασκευής εώς το απόγευμα του Σαββάτου.

Όσο για την Αττική τα φαινόμενα θα είναι πιο ασθενή ενώ οι χιονοπτώσεις πολύ δύσκολα θα φτάσουν τα Βόρεια Προάστια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: