-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Προοπτική καιρού και Έκτακτο απο ΕΜΥ...

0
Νέα επιδείνωση του καιρού απο τις βραδυνές ώρες φαίνεται να μας απασχολήσει σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.
Τό νέο αυτό κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει πρώτα τις Δυτικής περιοχές της χώρας με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και κατά την διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα Ανατολικά και θα ενταθούν.
Στην Αττική για αύριο θα έχουμε συννεφιά με βροχές στα βόρεια προάστια χιονόνερο και στην Πάρνηθα χιονοπτώσεις.Οι άνεμοι απο ορειοανατολικές διευθύνσεις μέχρι 5 beaufort και θερμοκρασία στα νότια προάστια στους 10c και στα βόρεια προάστια στους 7c.
Στην Θεσσαλονίκη αύριο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις.Βορειοανατολικοί άνεμοι 5 beuafort και θερμοκρασία μέχρι 4c.


Ας δούμε παρακάτω και το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για το νέο κύμα κακοκαιρίας:


'ΑΜΕΣΟ'ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ Ελληνικό 15-12-07 / 1200
B ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ Α.Α. 17 / 2007
EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

1. Aπο αργα το βραδυ της Κυριακης (16-12-07) προβλεπονται :α. ισχυρες κατα τοπους χιονοπτωσεις στην Ηπειρο, τη Δυτικη και Κεντρικη Μακεδονια, τη Θεσσαλια και στα ορεινα της Στερεας και της Πελοποννησου. β. Ισχυρες βροχες στο Ιονιο και τις δυτικες παραθαλασιες περιοχες της Πελοποννησου και της Στερεας. Τα προαναφερθεντα φαινομενα θα συνεχιστουν κατα διαστηματα εως και την Τριτη (18-12-07), αλλα σταδιακα οι χιονοπτωσεις θα περιοριστουν σε περιοχες με μεγαλυτερο υψομετρο.

Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ-ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΕΜΚ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
EMΚΑ. ΒΡΑΧΝΟΥ Δ. ZΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: