-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Στο έλεος των πλημμυρών η Ινδονησία

1
Κατολισθήσεις και πλημμύρες που προκλήθηκαν από σφοδρές βροχοπτώσεις άφησαν πίσω τους περισσότερους από 120 ανθρώπους νεκρούς ή αγνοούμενους στο νησί Ιάβα της Ινδονησίας, όπου τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να ανασύρουν πτώματα θαμμένα κάτω από όγκους λάσπης.

Αξιωματούχοι δήλωσαν πως χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι αφού τα σπίτια τους κατακλυσθηκαν από τις πλημμύρες ή θάφτηκαν από τις κατολισθήσεις σε χωριά κοντά στον ποταμό Μπενγκάουαν Σόλο, ο οποίος απέχει περίπου 500 χλμ. από την πρωτεύουσα Τζακάρτα.

Περίπου 40 άνθρωποι θεωρούνται αγνοούμενοι αφού τα νερά παρέσυραν χθες μια γέφυρα στην περιφέρεια Μαντιούν στην επαρχία της Ανατολικής Ιάβας, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας.

Στη γειτονική επαρχία της Κεντρικής Ιάβας περίπου 1.000 διασώστες, αστυνομικοί και στρατιώτες προσπαθούν να ξεθάψουν 26 ανθρώπους που έχουν θαφτεί μέσα στη λάσπη στο Ταουανγκμάνγκου, μια περιοχή με λόφους που επλήγη πολύ από τις κατολισθήσεις. Οι διασώστες είναι αναγκασμένοι να εργάζονται με τα χέρια τους και να ραντίζουν τη λάσπη με νερό για να μαλακώσει.

"Έχουμε να κάνουμε με ένα στρώμα λάσπης 7 ως 9 μέτρων", δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

Οι εργάτες ανέσυραν σήμερα άλλα 12 πτώματα, ανεβάζοντας τον επιβεβαιωμένο απολογισμό των νεκρών σε 48. Ένα άλλο πτώμα βρέθηκε και 14 άνθρωποι αγνοούνται σε δύο γειτονικές περιφέρειες.


πηγές:Ant1.gr