-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Iσχυρές χιονοπτώσεις μας υπόσχεται η ΕΜΥ

0
Πεμπτη 13-12-2007 Καιρος: νεφωσεις με βροχες και καταιγιδες, κυριως στις ανατολικες και νοτιες περιοχες οπου τα φαινομενα θα ειναι κατα τοπους εντονα. χιονοπτωσεις θα σημειωθουν σε ολα τα ορεινα καθως και σε περιοχες της βορειας και κεντρικης ελλαδας με χαμηλο υψομετρο. Ανεμοι: στα δυτικα βορειοι βορειοανατολικοι 4 με 5 μποφορ, στα ανατολικα 6 με 7 μποφορ και τοπικα στο αιγαιο 8 μποφορ. Θερμοκρασια: σε πτωση, κυριως στα κεντρικα και βορεια.

Παρασκευη 14-12-2007 και Σαββατο 15-12-2007 Καιρος: νεφωσεις με βροχες. καταιγιδες θα σημειωθουν στις θαλασσιες και παραθαλασσιες περιοχες και χιονια σε ολα τα ορεινα καθως και σε περιοχες της κεντρικης και βορειας χωρας με χαμηλο υψομετρο. τα φαινομενα θα ειναι κατα τοπους εντονα. Ανεμοι: στα νοτιοανατολικα νοτιοδυτικοι 4 με 6 μποφορ και στις υπολοιπες περιοχες απο βορειες διευθυνσεις 5 με 7 και τοπικα στο βορειο αιγαιο 8 μποφορ με σταδιακη εξασθενηση. Θερμοκρασια: σημαντικη πτωση σε ολη τη χωρα.

Κυριακη 16-12-2007 Καιρος: νεφωσεις με βροχες η χιονονερο στις νοτιες πεδινες, τις θαλασσιες και παραθαλασσιες περιοχες. χιονια θα πεσουν στα ορεινα καθως και σε περιοχες της ηπειρωτικης χωρας με χαμηλο υψομετρο. Ανεμοι: στα δυτικα κεντρικα και βορεια απο βορειες διευθυνσεις 4 με 6 μποφορ και στις υπολοιπες περιοχες νοτιοδυτικοι με την ιδια ενταση. Θερμοκρασια: σε χαμηλα επιπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: