-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Σε επιφυλακή για νέο κύμα κακοκαιρίας

0
Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής έχουν τεθεί οι αρχές στη Βρετανία, καθώς το σαββατοκύριακο αναμένονται σφοδρές βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα και εκφράζονται φόβοι για πλημμύρες.
Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας ετοιμάζεται να πλήξει τη χώρα από τον Ατλαντικό και η Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε ότι το ύψος της βροχής θα φτάσει τα 100 χιλιοστά σε ορισμένες περιοχές της Ουαλίας, στη νοτιοδυτική Αγγλία και στο Λέικ Ντίστρικτ.
"Η κακοκαιρία τις επόμενες τρεις ημέρες αποτελεί αιτία ανησυχίας" δήλωσε ο εκπρόσωπος της βρετανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ,Κιθ Γκρόουβς και πρόσθεσε ότι "η προσοχή μας εστιάζεται την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά σφοδρές βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν και την Κυριακή".
Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος τόνισε ότι η στάθμη των υδάτων σε αρκετούς ποταμούς έχει φτάσει στο ανώτατο όριο. Ο ίδιος δε πρόσθεσε ότι "ελέγχουμε τη στάθμη σε όλα τα ποτάμια στην Αγγλία και την Ουαλία αυτή την περίοδο".

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: