-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Προβλήματα απο την κακοκαιρία

0
Ραγδαία αλλαγή του καιρού από σήμερα με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρούς βοριάδες εντάσεως 8 έως και 9 μποφόρ, βροχές αλλά και χιόνια σε αρκετές περιοχές της Βορείου Ελλάδας.
Τα χιόνια που πέφτουν στη Βόρεια Ελλάδα έχουν δημιουργήσει μικρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο αρκετών περιοχών.
Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φλώρινας, της Καστοριάς, των Σερρών , της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας

Χωρίς προβλήματα γίνεται η κίνηση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν στο νομό Πέλλας, αλλά και προς τα χιονοδρομικά του Σελίου και των 3-5 Πηγαδιών στο νομό Ημαθίας. Ομαλά γίνεται η κίνηση των οχημάτων και προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στο νομό Γρεβενών.

Δεμένα κρατούν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στα πελάγη. Τα δρομολόγια προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου, ενώ τα ιπτάμενα δελφίνια φτάνουν μέχρι την Αίγινα. Κλειστό παραμένει το Πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου.

πηγές:ERT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: