-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Aβεβαιότητα για την εξέλιξη του καιρού

0
Καλησπέρα...

Καλό καιρό προβλέπεται να έχουμε αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και σχετική εξασθένιση των βορείων ανέμων από το μεσημέρι και μετά.
Την Κυριακή θα έχουμε περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια αλλά από τις απογευματινές ώρες και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται Βορειοανατολικά ίσως δώσουν κάποιες ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας περιμένουμε επιδείνωση του καιρού με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας κατά 12 ίσως και 14 βαθμούς Κελσίου και σημαντικότατη ενίσχυση των βορείων ανέμων που τοπικά ίσως φτάσουν τα 10 Beaufort.
Σύμφωνα και με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία χιονοπτώσεις αναμένονται στην αρχή στην Ανατολική Μακεδονία στην Θράκη στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου ενώ από το μεσημέρι και μετά θα χιονίσει στην Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά. Τα φαινόμενα δεν φαίνονται σύμφωνα με τα τελευταία τρεξίματα των μοντέλων να είναι ισχυρά .Από το απόγευμα της Δευτέρας και μετα φαίνεται τα φαινόμενα να περιορίζονται στην Αττικοβοιωτία στα νησιά των Κυκλάδων και στην Βόρεια Κρήτη.Ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται ως προς τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Τρίτης και μετά και θα παραμείνουν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ο ισχυρός παγετός στα ηπειρωτικά και οι θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο.

Γα την Αττική περιμένουμε με βάση τα σημερινά στοιχεία αλλαγή του καιρού από την Δευτέρα το πρωί με κάποιες βροχές οι οποίες αμέσως θα μετατραπούν σε χιονοπτώσεις πρώτα στα ορεινά και όσο περνάει η ημέρα στα υπερβόρεια και στα βόρεια προάστια. Όσο αφορά για το κέντρο της Αθήνας είμαι αισιόδοξος και θα πω ότι πολλές περιοχές θα δουν νιφάδες. Τώρα πόσο πυκνές θα είναι αυτές πραγματικά κανένας δεν ξέρεί. Για χιονοστρώσεις άν και τα πράγματα φαίνονται δύσκολα πιστεύουμε οτι από το ύψος της Κηφισιάς και πιο πάνω πολλές περιοχές θα δούν στρωμένο χιόνι.

Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι και θα μας χαρίσει απλόχερα έναν πολύ καλό χιονιά.

Αύριο νέα ενημέρωση.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: