-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Ακραία καιρικά φαινόμενα στη Βρετανία

0
Θυελλώδεις άνεμοι και καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν την Τετάρτη περιοχές της Σκοτίας με αποτέλεσμα χιλιάδες σπίτια να παραμείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και να κλείσουν δρόμοι, ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Από τους ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα 129 χιλιομέτρων την ώρα ξεριζώθηκαν δένδρα, υπέστησαν ζημιές ηλεκτροφόρα καλώδια και ανατράπηκαν φορτηγά αυτοκίνητα.

Χωρίς ηλεκτρικό έμειναν περίπου 20.000 σπίτια και για να αρχίσει η αποκατάσταση των ζημιών θα πρέπει πρώτα να μειωθεί η ένταση των ανέμων.

Η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποίησε για έντονα καιρικά φαινόμενα στο μεγαλύτερο τμήμα της Σκοτίας, με ισχυρούς ανέμους, βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές. Από την τροχαία έγινε γνωστό ότι από τους ισχυρούς ανέμους έπεσαν δένδρα και έκλεισαν αρκετοί δρόμοι.

Ορισμένα πορθμεία μεταξύ του Μπέλφαστ και του Στράνραερ ακύρωσαν τα δρομολόγιά τους κατά την διάρκεια της νύκτας, ενώ καθυστερήσεις στην εκτέλεση των δρομολογίων σημειώθηκαν στην Μάγχη εξαιτίας της θαλασσατοραχής, όπως ανακοινώθηκε από το λιμάνι του Ντόβερ.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: