-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Κρίσιμες αποφάσεις για τις κλιματικές αλλαγές

0
"Τις υποχρεώσεις κάθε χώρας αναλυτικά, για την μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, κατά 20% έως το 2020, θα ανακοινώσει την Τετάρτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή", δήλωσε στο ΣΚΑΪ η υπεύθυνη τύπου της Επιτροπής για το Περιβάλλον, Μπάρμπαρα Χέλφριτζ.
Για την Ελλάδα τόνισε ότι θα είναι ξεκάθαρες οι υποχρεώσεις της στους τομείς μεταφορών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εμπορίας ρύπων.

Από την πλευρά της, η ανώτατη σύμβουλος του Ευρωπαϊκού γραφείου της WWF Ντέλια Βιλαγκράζα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, κάλεσε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συμπεριλάβει στο "Ενεργειακό Πακέτο", δεσμεύσεις για μείωση των εκπομπών κατά 30%.
Πρόσθεσε ότι ο στόχος του 20% δε θα μπορέσει να συγκρατήσει της αύξησης της μέσης παγκόσμιας θερμοκρασίας κάτω των 2 βαθμών Κελσίου.Επισήμανε επίσης ότι οι δεσμεύσεις αυτές θα πρέπει να γίνουν μέσα στο 2008, αφού το 2009 αναμένονται νέες εκλογές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, γεγονός που αναμένεται να καθυστερήσει την διαδικασία υλοποίησης των στόχων.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: