-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Νεώτερα για την εξέλιξη του καιρού

0
Καλησπέρα σε όλους.....



Ευχάριστα είναι τα νέα σε σχέση με το κύμα κακοκαιρίας που πρόκειται να επηρεάσει την χώρα μας από αύριο το πρωί Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία στοιχεία η επιδείνωση θα ξεκινήσει από την Ανατολική Θράκη με χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Εν συνεχεία,από το μεσημέρι και μετά και ενώ το σύστημα θα κατεβαίνει ολοένα και πιο νότια οι περιοχές που θα επηρεαστούν θα είναι η Ανατολική Θεσσαλία η Εύβοια η Ανατολική Στερεά και τα νησιά του Βορείου και του Ανατολικού Αιγαίου. Στις προαναφερθείσες περιοχές θα έχουμε βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της ημέρας τα φαινόμενα στην Θράκη θα εξασθενίσουν. Οι άνεμοι τώρα θα πνέουν απο Βόρειες-Βορειοανατολικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 9-10 Beaufort. Αναμένουμε να έχουμε απαγόρευση απόπλου από τα περισσότερα λιμάνια της χώρας ενώ από τον πολύ δυνατό αέρα ίσως κάποια προβλήματα να αντιμετωπίσουν και χερσαίες περιοχές. Η θερμοκρασία τέλος θα σημειώσει αισθητή πτώση από Βορρά προς Νότο της τάξεως των 10 περίπου βαθμών σε σχέση με τις θερμοκρασίες που σημειώθηκαν σήμερα και θα φτάσει στα Βόρεια τους 6 στα Κεντρικά και Νότια τους 12 στα Δυτικά τους 11 και στα νησιά του Αιγαίου τους 13-14. Να σημειωθεί ότι η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή στις περισσότερες περιοχές από το μεσημέρι και μετά.

Για τον νομό Αττικής περιμένουμε αρχικά νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Από το μεσημέρι και μετά οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν και στα ημιορεινά τμήματα του νομού ενώ από το απόγευμα και μετά χιονοπτώσεις θα έχουμε και στα Βόρεια προάστια. Κατά την διάρκεια της νύχτας χιόνια θα έχουμε και σε πολλές περιοχές της Αθήνας κυρίως από το ύψος Χαλανδρίου και πιό πάνω ενώ χιόνια θα δουν και οι ανατολικότερες περιοχές της Αττικής.

Καλές χιονοεκπλήξεις σε όλους..........
Χρήστος
Αρτέμιδα Αττικής
27.1.08 (20:09)

Δεν υπάρχουν σχόλια: