-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Nεότερα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού

0

Φίλοι και φίλες καλησπέρα...

Η διαταραχή που επηρέασε σήμερα την Αττική δεν ήταν ικανή να δώσει κάποια φαινόμενα και έτσι αρκεστήκαμε στη αυξημένη συννεφιά η οποία όμως και αυτή διαλύθηκε από τις μεσημεριανές ώρες και μετά.

Για αύριο ο καιρός στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα φτάσει τους 16c και τοπικά τους 17c.

Σύμφωνα τώρα με τα τελευταία στοιχεία που συλλέξαμε καθώς επίσης και με τα τελευταία τρεξίματα των μοντέλων η επιδείνωση που θα παρουσιάσει ο καιρός στην χώρα μας από την Δευτέρα δεν φαίνεται να μας φέρνει κάτι αξιόλογο από πλευράς φαινομένων.Τα κύρια χαρακτηριστικά πλέον αυτής της μίνι όπως φαίνεται κακοκαιρίας θα είναι όπως σας είπαμε και εχτές οι θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο που φα φτάσουν κατά τόπους τα 8και ίσως και τα 9 Beaufort καθώς επίσης και η σημαντικότατη πτώση της θερμοκρασίας. Από την Τρίτη το μεσημέρι αναμένεται το σύστημα αυτό να κινείται ανατολικότερα και έτσι κάποια φαινόμενα θα απασχολήσουν τους κατοίκους του Ανατολικού και του Νότιου Αιγαίου.Στις Ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές θα έχουμε απλώς κάποιες τοπικά αυξημένες συννεφιές ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός ναι μεν θα είναι αίθριος αλλά το κρύο θα είναι τσουχτερό.

Για την Αττική θα ξεκινήσουμε την Δευτέρα με τοπικές συννεφιές οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα δώσουν κάποιες ασθενείς βροχές στα πεδινά και κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά.Απο τις απογευματινές ώρες ασθενείς χιονοπτώσεις θα έχουμε και στα υπερβόρεια του νομού ενώ κάποιες νιφάδες θα δούν και τα βόρεια προάστια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση από το μεσημέρι και μετά ενώ οι άνεμοι θα θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα ενισχυθούν φτάνοντας και τα 7 Βeaufort.

Επειδή τα στοιχεία αλλάζουν από ώρα σε ώρα για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Αρτέμιδα Αττικής
(19:00 26.1.08)

Δεν υπάρχουν σχόλια: