-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πρόγνωση καιρού Αττικής για Σάββατο 16.2.08

0
Ψυχρό μέτωπο απο την Βορειοανατολική Ευρώπη το οποίο μεταφέρει πολικές αέριες μάζες με θερμοκρασίες -15c στα 850mb θα εισέλθει στην χώρα μας απο αύριο το βράδυ προκαλώντας σοβαρή επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και τις τοπικά έντονες χιονοπτώσεις κυρίως στα Ανατολικά και στα Νότια τμήματα της χώρας.


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το Σάββατο ο καιρός στην Αττική θα ξεκινήσει με νεφώσεις πιο αυξημένες στα Βόρεια και στα Ανατολικά του νομού οι οποίες πολύ γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά χιονόνερο στα Β.Προάστεια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι το πρωί θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις 5-6Beaufort και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στα βόρεια 3-4c και στα νότια 6-7c. Aπο τις μεσημεριανές ώρες και μετά ο καιρός θα επιδεινωθεί ραγδαία και τα χιόνια θα αρχίσουν να κατεβαίνουν στα πιο πεδινά τμήματα του νομού.

Δείτε τι υετό προβλέπει το umko για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση απο τις απογευματινές ώρες και μετα και θα κυμανθεί στα βόρεια του νομού στους-2 - 0c και στα κεντρονότια τμήματα στους 0-2c. Όπως καταλαβαίνετε με αυτές τις θερμοκρασίες οτι πέφτει θα είναι χιόνι ενώ η χιονόστρωση σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο είναι σχεδόν βεβαία.
Οι άνεμοι τέλος θα ενισχυθούν σημαντικά και θα φτάνουν στα Ανατολικά τα 8Beaufort.

Δεν υπάρχουν σχόλια: