-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Επέλαση του χιονιά

0
Σε λευκό κλοιό βρίσκεται ολόκληρη η χώρα, με χιονοπτώσεις και τον υδράργυρο να πέφτει υπό το μηδέν. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των τεσσάρων νέων που αγνοούνταν από τη 1.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στο οροπέδιο της Ζήριας, κοντά στο Κιάτο. Εντοπίστηκαν σώοι μέσα στο αυτοκίνητό τους, που είχε καλυφθεί από χιόνι και φιλοξενούνται στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.
Συγκοινωνίες. Την ίδια ώρα, μεγάλη προσπάθεια καταβάλλουν τα ειδικά συνεργεία για να κρατήσουν ανοιχτές τις εθνικές οδούς. Σε ολόκληρο το δίκτυο της διαδρομής από Πάτρα μέχρι Ευζώνους η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα και αλυσίδες χρειάζονται μόνο στα όρια των νομών Αττικής - Βοιωτίας, από το Σχηματάρι μέχρι την Τραγάνα. Έκλεισε στις 8.30 το πρωί της Κυριακής η σήραγγα του Αρτεμισίου. Δύσκολη είναι η κυκλοφορία στο μεγαλύτερο μέρος του επαρχιακού δικτύου της χώρας.
Την ίδια ώρα, 26 χωριά παραμένουν αποκλεισμένα στους νομούς Εύβοιας και Φωκίδας, χωρίς όμως να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Στην Αττική, ανοιχτές είναι οι κεντρικές οδικές αρτηρίες. Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των λεωφορείων, σε κάποιες περιπτώσεις δεν φτάνουν έως το τέλος των προορισμών τους. Χωρίς προβλήματα η κίνηση του τραμ, ο ηλεκτρικός φτάνει μέχρι το Νέο Ηράκλειο. Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από τους ορεινούς όγκους της Πάρνηθας, του Υμηττού και της Πεντέλης. Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στη Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, Νέα Μάκρη, Κερατοβούνι και Άγιο Στέφανο.
Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με το ΚΤΕΛ μπορούν να ενημερώνονται απο το τηλέφωνο 880 8000.

Δεν υπάρχουν σχόλια: