-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Περιορίζονται τα προβλήματα του χιονιά

0
Βελτιωμένος είναι σήμερα ο καιρός στην Αθήνα, με λιακάδα μετά από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας του Σαββατοκύριακου.

Στους κανονικούς ρυθμούς επανήλθε η ζωή της πόλης, παρά τα προβλήματα του παγετού που παραμένουν στους περισσότερους εσωτερικούς δρόμους του Λεκανοπέδιου.

Κανονικά λειτουργούν ΜΕΤΡΟ, Τραμ, Προαστιακός, ΟΣΕ, Ηλεκτρικός και Τρόλεϊ. Στα λεωφορεία δεν λειτουργούν κάποιες γραμμές, κυρίως σε Κηφισιά, Μενίδι, Λιόσια και Πειραιά και αφορούν ένα ποσοστό 5% στο συνολικό πρόγραμμα του ΟΑΣΑ, ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Αβραάμ Γούναρης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ. Για το λόγο που τα λεωφορεία έμειναν, τη Δευτέρα, ακινητοποιημένα, το απέδωσε στις πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες. Υποστήριξε δε πως η συγκοινωνία στο λεκανοπέδιο δεν είναι σχεδιασμένη να γίνεται με αλυσίδες, ενώ για τα χιονολάστιχα ανεφερε ότι είναι μεγάλο κόστος για μια ημέρα.

Σχετικά με τη μη κυκλοφορία και των ταξί ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Ευθύμιος Λυμπερόπουλος, ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι ο οδηγός δεν μπορεί να διακινδυνεύσει τη μεταφορά επιβατών και κυρίως ασθενών με τέτοιες συνθήκες. Πρόσθεσε ότι για τους ασθενείς, έπρεπε να φροντίσουν οι αρχές για τη μεταφορά τους.

Παράλληλα, δεκάδες άτομα μεταφέρθηκαν με κατάγματα στα νοσοκομεία από τον παγετό. Σύμφωνα με τα στοιχεία στο Ασκληπιείο Βούλας, μεταφέρθηκαν 150 άτομα με κατάγματα και 40 στον Ευαγγελισμό. Από αυτούς οι 50 παραμένουν για νοσηλεία.

Εν τω μεταξύ, επιτρέπεται πλέον η κυκλοφορία των μεγάλων φορτηγών στην παλαιά εθνική Αθηνών-Θηβών που είχε διακοπεί από τη Δευτέρα το βράδυ λόγω παγετού. Αποκλεισμένα παραμένουν δεκάδες χωριά στα ορεινά της Κρήτης, της Εύβοιας, της Πελοποννήσου και των Κυκλάδων. Στην Κρήτη αποκλεισμένα είναι 54 χωριά στα Χανιά, 26 στο Ηράκλειο, 19 στο Λασίθι και πέντε στο Ρέθυμνο.

Πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: