-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

H Ελλάδα στα Λευκά

0
Καλησπέρα σε όλους.....

Όπως αναφέραμε και χτές σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην χώρα μας απο Παρασκευή βράδυ. Σύμφωνα και με τα τελευταία σημερινά στοιχεία οι ψυχρές αέριες μάζες οι οποίες θα μας φέρουν πολικό κρύο και έντονες χιονοπτώσεις θα εισέλθουν απο τα Βορειοανατολικά και θα στρογγυλοκαθίσουν στην Ελλάδα μέχρι την Τρίτη 19.2.07 δημιουργώντας σίγουρα πολλά προβλήματα κυρίως στις μετακινήσεις των πολιτών.

Ας δούμε τι προβλέπουν διάφοροι φορείς και κάποια μοντέλα για την επικείμενη επίσκεψη του χιονιά. Ξεκινάμε με την ΕΜΥ όπου στο σημερινό δελτίο πρόγνωσης καιρού Ελλάδος 3-6 ημερών αναφέρει για το Σάββατο και την Κυριακή τα κάτωθι:


ΣΑΒΒΑΤΟ 16-02-2008 ΚΑΙΡΟΣ:

ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΏΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ Η ΧΙΟΝΙ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΜΕ 7, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΣΕ ΝΟΤΟ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17-02-2008 ΚΑΙΡΟΣ:


ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΝΗΣΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ. ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΜΕ 7, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΛΙΚΟΣ ΠΑΓΕΤΟΣ (Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΒΑΘΜΟΥΣ).


To τελευταία run (12Ζ) του GFS και του Umko αυξάνουν τον υετό κυρίως στα Ανατολικά και Νότια και μεγαλώνουν λίγο την χρονική διάρκεια της κακοκαιρίας.








UMKO

GFS

Όλα λοιπόν συνηγορούν οτι θα ζήσουμε μετά το 2002 και το 2004 ακόμα ένα ιστορικό χιονιά.

Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

Χρήστος

Αρτέμιδα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: