-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Στη «δίνη» ανεμοστρόβιλων και η Ελλάδα από τις κλιματικές αλλαγές

0
Ραγδαίες κλιματικές αλλαγές με ακραία ξεσπάσματα του καιρού, όπως οι ανεμοστρόβιλοι, θα παρατηρούνται όλο και συχνότερα στη χώρα μας, προβλέπουν οι επιστήμονες. Σύμφωνα με τον διευθυντή του Ινστιτούτου Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Χάρη Καμπεζίδη «τα φυσικά αυτά φαινόμενα θα ενταθούν όσο εντείνονται οι κλιματικές αλλαγές και επομένως και το κλίμα της Ελλάδας θα γίνει περισσότερο Θέρμο στα επόμενα 50 χρόνια».

Μελλοντικά τα περισσότερα ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν σύμφωνα με τον διδάκτορα Μετεωρολογίας του Κέντρου Μετεωρολογικών Εφαρμογών ΕΛΓΑ Μιχάλη Σιούτα κυρίως την δυτική Ελλάδα, το Ιόνιο, την βορειοδυτική Πελοπόννησο και ιδιαίτερα την Ηλεία. Εν τω μεταξύ, μετά το βαρομετρικό χαμηλό που «επισκέφθηκε» τη χώρα μας την Παρασκευή φέρνοντας βροχές, ένα δεύτερο αλλά λιγότερο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό περιμένουν οι μετεωρολόγοι από τα νοτιοδυτικά το βράδυ της Τρίτης, με αποτέλεσμα να σημειωθούν βροχές αλλά και καταιγίδες έως και το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική και νότια χώρα.

πηγές:ALPHA TV.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: