-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει την Αττική

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα.....

Άστατος ο καιρός σήμερα στην Αττική με εναλλαγές βροχερού καιρού με διαστήματα ηλιοφάνειας.Συνεχίστηκε η εξασθένιση των ανέμων και η θερμοκρασία κυμάνθηκε σε λίγο πιο χαμηλά απο την εποχή επίπεδα.

Παρόμοιο φαίνεται να είναι και το σκηνικό του αυριανού καιρού.Έτσι λοιπόν η κατα διαστήματα πυκνή συννεφιά στον Αττικό ουρανό θα δώσει κάπιοιες βροχές οι οποίες απο τις μεσημεριανές ώρες και μετά φαίνεται να εντείνονται και να έχουμε και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2-3Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8c νωρίς το πρωί εως 17-18c το μεσημέρι.

Για την Παρασκευή τώρα ο καιρός θα παρουσιάσει εκ νέου επιδείνωση με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ ισχυρές βροχές οι οποίες θα επηρεάσουν εκτός απο την Αττική την Δυτική Ελλάδα και περιοχές απο τα Ανατολικά και Νότια της Θεσσαλίας και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. ΠΡΟΣΟΧΗ τα φαινόμενα κατα τόπους θα είναι πολύ έντονα.

Ας δούμε παρακάτω το σημερινό δελτίο της ΕΜΥ για την Παρασκευή:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-03-2008
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ:ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.




Αιτία για αυτή την επιδείνωση είναι η δημιουργία ενός χαμηλού στην νότια Ιταλία το οποίο θα κινηθεί αργά Ανατολικά και θα ευνοήσει αυτές τις έντονες βροχές.











Σύμφωνα με το τελευταίο τρέξιμο του GFS τα έντονα φαινόμενα θα χτυπήσουν και την Αττική.






Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα καιρική εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: