-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Φονικές πλημμύρες στις Φιλιππίνες

0
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 10 τραυματίσθηκαν από τις κατολισθήσεις που έπληξαν περιοχές των Φιλιππίνων μετά από πολυήμερες βροχοπτώσεις, σύμφωνα με όσα δήλωσαν αξιωματούχοι της πολιτικής προστασίας την Κυριακή.

Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις ανάγκασαν επίσης εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους σε πέντε χωριά περί την πόλη Σάντα Μαρία της επαρχίας Δαβάο δελ Σουρ, 695 χλμ. νότια της πρωτεύουσας της χώρας.

Η Μαριδέλ Χαμίρο, αξιωματούχος της τοπικής πολιτικής προστασίας, ανακοίνωσε ότι τέσσερις άνθρωποι, περιλαμβανομένου ενός βρέφους μόλις πέντε μηνών, έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα χειμάρρων στο χωριό Σαν Πέδρο. Οι σοροί ανασύρθηκαν το Σάββατο, διευκρίνισε.

Η πολιτική προστασία έστειλε στελέχη της για να εκτιμήσουν την κατάσταση και να αναφέρουν πόσες οικογένειες αναγκάσθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στην περιοχή.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: