-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Kακοκαιρία σε Ελλάδα και Ευρώπη

0
Φίλοι και φίλες καλησπέρα...

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού σήμερα στην χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά τους πολύ ισχυρούς ανέμους τις βροχοπτώσεις στα Δυτικά κυρίως τμήματα και κάποιες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας.
Τα πρώτα προβλήματα όπως μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο έχουν ήδη παρουσιαστεί ενώ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο νησί της Σκοπέλου που λόγω των ισχυρών ανέμων έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Και στην Ευρώπη όμως ο καιρός έχει αγριέψει με αποτέλεσμα πολλές χώρες να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα. Δύσκολες ώρες για το οδικό δίκτυο στη Βρετανία από την πυκνή χιονόπτωση και μάλιστα ενώ η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, λόγω των διακοπών του Πάσχα. Η κακοκαιρία έγινε αισθητή μέχρι και στην καρδιά του Λονδίνου. Στην Ολλανδία μιλούν για το πιο κρύο Πάσχα των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών: Στο Άμστερνταμ, το Ρότερνταμ, την Ουτρέχτη χιονίζει συνεχώς, ενώ πολλά μικρο ατυχήματα σημειώθηκαν στους δρόμους, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στη Γαλλία, οι Αρχές ανέβασαν το επίπεδο συναγερμού στο πορτοκαλί, σε τμήματα της Βουργουνδίας και σε περιοχές κοντά στις Άλπεις: Εκεί η χιονόπτωση προκάλεσε τα περισσότερα προβλήματα και χαρακτηρίστηκε ασυνήθιστη για την εποχή.

Στη νότια Ιταλία, η άνοιξη αργεί να φανεί. Το χιόνι καλύπτει την Αίτνα, ενώ οι παραλίες στην Κατάνια ερημώνουν λόγω των θυελλωδών ανέμων.
Αλλά και η Ισπανία δοκιμάστηκε από ξαφνική και πυκνή χιονόπτωση. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων οι ίδιες καιρικές συνθήκες θα ταλαιπωρήσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα, τους κατοίκους της Καταλονίας, της Γαλικίας και άλλων περιοχών της χώρας.

Σύμφωνα με το meteoalarm το κύμα αυτό της κακοκαιρίας που σαρώνει την Ευρώπη θα συνεχιστεί και αύριο με την Ιταλία να βρίσκεται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού λόγω κυρίως των ισχυρών ανέμων που θα επικρατήσουν ενώ και η Αυστρία πρόκειται να δεχτεί πυκνές χιονοπτώσεις.

Θα σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε νεότερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: