-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Η Ισπανία αντιμέτωπη με την ξηρασία

0
Οι κάτοικοι της Βαρκελώνης είναι οι πρώτοι που έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της πρωτοφανούς ξηρασίας που πλήττει όλη την Ισπανία λόγω της κλιματικής αλλαγής, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Έβα Ερνάντεζ, υπεύθυνη διαχείρισης υδάτινων πόρων της WWF Ισπανίας.

Όπως έκανε γνωστό η κ. Ερνάντεζ, η κυβέρνηση της χώρας προχώρησε ήδη σε έκτακτα μέτρα, περιορίζοντας την άρδευση στις αγροτικές καλλιέργειες, γεγονός που σημαίνει μείωση της παραγωγής στο ήμισυ ή και πλήρης εγκατάλειψη την καλοκαιρινή περίοδο.

Συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη, κλείνουν οι δημόσιες πισίνες και τα σιντριβάνια, ενώ απαγορεύεται το πότισμα των δημόσιων πάρκων και παρτεριών.

Παράλληλα, σε 2 εβδομάδες θα απαγορευτεί το γέμισμα των ιδιωτικών πισινών, το πότισμα των κήπων και θα διακόπτεται η υδροδότηση στα σπίτια για κάποιες ώρες της ημέρας.

Από την πλευρά της, WWF Iσπανίας προτείνει σωστότερη διαχείριση των υδάτινων πόρων στη γεωργία και όχι εκτροπή των ποταμών.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: