-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Φονική κακοκαιρία στην Νέα Ζηλανδία

0
Τους οκτώ συνολικά έφθασαν οι νεκροί από τις καταιγίδες και τις πλημμύρες που πλήττουν τη Νέα Ζηλανδία, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν εγχώρια ΜΜΕ την Τετάρτη. Μάλιστα, επτά από τα θύματα, έξι έφηβοι μαθητές και ο δάσκαλός τους, βρίσκονταν σε εκπαιδευτική εκδρομή.

Οι σοροί των τεσσάρων εφήβων και του δασκάλου βρέθηκαν στο Εθνικό Πάρκο Τονγκαρίρο, στο Νορθ Άιλαντ, το βράδυ της Τρίτης, ενώ διασώστες ανακάλυψαν τις άλλες δυο σορούς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Η τραγωδία σημειώθηκε μετά τις καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή. Αστυνομικός φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το Radio New Zealand, ότι τα θύματα βρίσκονταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Νωρίτερα την Τρίτη ένας άνδρας και το άλογό του σκοτώθηκαν από κεραυνό στο βόρειο άκρο της Νέας Ζηλανδίας, ωστόσο ουδείς από τους υπόλοιπους 80 ιππείς που συνταξίδευαν μαζί του δεν έπαθε τίποτε.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: