-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Μεγάλες απώλειες νερού

0
Περίπου 100.000 κυβικά μέτρα, δηλαδή το 12-15% του παραγόμενου από τα διυλιστήρια νερού χάνεται κάθε μέρα σε ολόκληρη την Αττική, εξαιτίας των διαρροών στο δίκτυο άρδευσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής.

Την ίδια ώρα, οι απώλειες στο επαρχιακό δίκτυο άρδευσης ανέρχονται στο 50% του νερού που αντλείται.

Οι εμφανείς διαρροές είναι μόνο το 2 - 3%, ενώ οι αφανείς, αυτές δηλαδή που δεν γίνονται αισθητές παρά μόνον ύστερα από πολλούς μήνες, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθούν καθώς η επισκευή τους δεν συμφέρει, δήλωσε στην Καθημερινή ο Διευθυντής του Δικτύου της ΕΥΔΑΠ, Στέφανος Γεωργιάδης.

Η κακή διαχείριση, η παλαιότητα του δικτύου, οι ζημιές στους αγωγούς κατά τη διάρκεια των έργων αλλά και η χρήση ακατάλληλων υλικών για τους αγωγούς και τις συνδέσεις, αποτελούν τις βασικές αιτίες πρόκλησης του προβλήματος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ επεσήμανε την έλλειψη πολιτικής στο θέμα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: