-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Γενικόλογες αναφορές Μπους για θερμοκήπιο

0
Σε μία μεταβατική προσπάθεια προς την κατεύθυνση του περιορισμού των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου πρόκειται να αναφερθεί την Τετάρτη 16 Απριλίου ο αμερικανός πρόεδρος, χωρίς όμως να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, "ο πρόεδρος Μπους θα αναφερθεί σαφώς σε ένα ρεαλιστικό μεταβατικό στόχο για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου και θα πιέσει για τεχνολογικά κίνητρα που θα στοχεύουν στον περιορισμό των εκπομπών".

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μεταξύ των χωρών που συμβάλουν στη δημιουργία των αερίων του θερμοκηπίου μαζί με την Κίνα, αλλά η κυβέρνηση Μπους συνεχώς αντιδρούσε στις υποχρεωτικές ρυθμίσεις, επικαλούμενη την απραγία της Κίνας και της Ινδίας.

Η ομιλία του Μπους θα γίνει πριν από την προγραμματισμένη συμμετοχή των αμερικανών εκπροσώπων στις διεθνείς διαπραγματεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι για τις κλιματικές αλλαγές.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: