-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Οργή Κ. Παπούλια για την Πάρνηθα

0
Ως κίνηση που σηματοδοτεί την ελπίδα για την αποκατάσταση του εθνικού δρυμού της Πάρνηθας χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας το "Παρατηρητήριο Πάρνηθα".

"Η προστασία του περιβάλλοντος είναι η ζωή μας κι είναι η ζωή των παιδιών μας", επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και πρόσθεσε ότι θα "είμαστε ιστορικά ανεύθυνοι αν δεν παραδώσουμε αλώβητη τη φύση στις επόμενες γενιές".

Ταυτόχρονα, ο κ. Παπούλιας ευχαρίστησε όλους τους φορείς που έχουν συστρατευθεί για την προσπάθειά αναδάσωσης της Πάρνηθας.

Ένα φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες της Πάρνηθας πριν από την πυρκαγιά ήταν το δώρο του ΣΚΑΪ και της WWF Ελλάς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Το πράσινο είναι η πεμπτουσία της πατρίδας και της κοινωνίας μας" σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος.

Ο κ. Αλαφούζος πρόσθεσε ότι το πράσινο είναι βαθύτατα πολιτικό θέμα, προσθέτοντας ότι το περιβάλλον δεν είναι ευκαιριακό ζήτημα.

Σημειώνεται ότι το "Παρατηρητήριο Πάρνηθα" συστάθηκε από το ΣΚΑΪ, την Καθημερινή και την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: