-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Η εταιρεία Ocean Tankers θα μεταφέρει το νερό από την Ελλάδα

0
Πάφος: Λόγω της σοβαρότητας του υδατικού προβλήματος, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προβεί σε τέτοιες ενέργειες που να ενισχύσουν τα υδατικά αποθέματα. Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Μιχάλης Πολυνείκης, κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το υδατικό. Η προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε, είπε, πριν από λίγο καιρό, ευοδώνεται και μετά από τον έλεγχο που έκανε η αρμόδια επιτροπή στο επίπεδο των προσφορών, η προσφορά έχει δοθεί στην εταιρεία Ocean Tankers για να μεταφέρει το νερό από την Ελλάδα και ταυτόχρονα να κάνει και την υποδομή, σε ό,τι αφορά το αγκυροβόλιο και τον υποθαλάσσιο αγωγό για να μεταφερθεί το νερό προς τα έξω στο πλαίσιο των δύο μηνών που ήταν και η στόχευση και όχι η δέσμευση του Υπουργείου.

Ηδη, κατέληξε, υπάρχει η δέσμευση από την εταιρεία να μεταφέρει το νερό σε δύο μήνες από την ανάθεση του έργου.

Οι δηλώσεις του Υπουργού Γεωργίας έγιναν στο πλαίσιο παρουσίας του στο 6ο Φεστιβάλ Τουλίπας που πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Πολεμιού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: