-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

"Χιονοστιβάδα η κλιματική αλλαγή"

0
Η κλιματική αλλαγή δρα σα χιονοστιβάδα τόνισε μέσω τηλεδιάσκεψης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στη Διεθνή Διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή και την ανθρώπινη ασφάλεια που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Ο κ. Βαρθολομαίος ανέφερε ότι σε συνάρτηση με την διατροφική ανασφάλεια και την αύξηση του πληθυσμού, καθιστά την κατάσταση πιο επείγουσα από ποτέ.

Δεκαεπτά εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μεταναστεύσει έως τώρα λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας ανέφερε ο διευθυντής του Πανεπιστημίου του ΟΗΕ, Τζάνος Μπόγκαρντ, στην Διεθνή Διάσκεψη.

Όπως είπε, έως το 2050, 200 εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Είπε επίσης ότι έως σήμερα 24 εκατομμύρια άνθρωποι είναι περιβαλλοντικοί μετανάστες.

Ο κ. Μπόγκαρντ παρουσίασε κείμενο με προτάσεις για τη διεθνή και ελληνική εξωτερική πολιτική στο οποίο αναφέρεται ότι η μετανάστευση θα δημιουργήσει τεράστιες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες.

Προτείνεται η ενίσχυση της υπάρχουσας νομοθεσίας για τους μετανάστες και η προσαρμογή της ανθρωπιστικής βοήθειας και της πολιτικής της κάθε χώρας, στις νέες συνθήκες, ώστε να αντιμετωπιστεί η αναμενόμενη σύγκρουση για τους φυσικούς και τους ανθρώπινους πόρους.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: