-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Ζημιές από κυκλώνα στη Μιανμάρ

0

Σοβαρές ζημιές έχει προκαλέσει τροπικός κυκλώνας που πλήττει την Γιανγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη της Μιανμάρ, όπου στέγες παρασύρθηκαν και δέντρα ξεριζώθηκαν, ενώ οι στρατιωτικές αρχές της χώρας αποφάσισαν να κλείσουν το αεροδρόμιο.

Η ηλεκτροδότηση, ούτως ή άλλως προβληματική στη χώρα, μια από τις φτωχότερες στην Ασία, διακόπηκε μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ναργκίς με ανέμους που φτάνουν τα 120 μίλια την ώρα. Δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς, αν και η Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει προειδοποιήσει για κύματα ως και 3,5 μέτρα στις παραλιακές περιοχές.

Η κρατική τηλεόραση και ο ραδιοφωνικός σταθμός της Γιανγκόν διέκοψαν τα προγράμματά τους, ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των τρένων και των λεωφορείων εξαιτίας των πλημμυρών στις περισσότερες περιοχές της πόλης.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ο κυκλώνας μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα κινηθεί βορειοανατολικά της Γιανγκόν προς τη βόρεια Ταϊλάνδη.
πηγές:Ant1.gr-Α.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: