-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η βορειοδυτική Ιταλία

0
Η Ιταλία κήρυξε την Παρασκευή κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν πλημμύρες και κατολισθήσεις, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και ενός τρίχρονου κοριτσιού.

«Η κατάσταση στην περιοχή έχει σταθεροποιηθεί και τα χειρότερα φαίνεται πως έχουν περάσει», δήλωσε ο Τζουζέπε Βερνέρο, αξιωματούχος του ιταλικού Ερυθρού Σταυρού, στο τηλεοπτικό κανάλι Sky TG-24.

Ωστόσο, τα σχολεία παραμένουν κλειστά στην κοινότητα Σαβιλάνο, επειδή ορισμένες συνοικίες του χωριού έχουν πλημμυρίσει. Στο Ντεμόντε, στην ίδια περιοχή, χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους 30 άνθρωποι επειδή κινδύνευαν από ένα χείμαρρο, που είχε υπερχειλίσει.

Στην περιφέρεια του Πεδεμοντίου στο Τορίνο και στην ορεινή περιοχή Βαλ Ντ' Αόστα κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την κυβέρνηση, με την οποία επιτρέπεται η χορήγηση επιπλέον κονδυλίων και η λήψη ειδικών μέτρων για την προστασία ανθρωπίνων ζωών και υποδομών.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για υπερχείλιση του Πάδου παραμένει πολύ σοβαρός.

Από τις πλημμύρες κινδυνεύουν επίσης οι σοδειές, σύμφωνα με την Συνομοσπονδία Ιταλών Αγροτών.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: