-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ

0
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν από ανεμοστρόβιλους που έπληξαν τις κεντρικές και νοτιοανατολικές ΗΠΑ το Σαββατοκύριακο, καταστρέφοντας παράλληλα σπίτια, παρασύροντας αυτοκίνητα, ξεριζώνοντας δένδρα και κόβοντας ηλεκτροφόρα καλώδια.

Οι αρχές ανέφεραν ότι 14 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο Μισούρι, έξι στην Οκλαχόμα και ένα στην Τζόρτζια. Στην τελευταία πολιτεία είχαν νωρίτερα αναφερθεί και δύο νεκροί.

Δώδεκα άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και πάνω από 150 σπίτια καταστράφηκαν στο Νιούτον Κάουντι, στο Μισούρι, στα σύνορα με την Οκλαχόμα. Περισσότερο επλήγη το Ρασίν, μία μικρή κοινότητα στο Νιούτον Κάουντι περίπου 270 χιλιόμετρα νότια του Κάνσας Σίτι.

Ο Τζέισον Σάουμαν, της μετεωρολογικής υπηρεσίας στο Μισούρι, δήλωσε ότι η ταχύτητα των ανέμων του ανεμοστρόβιλου που έπληξε την περιοχή ξεπερνούσε τα 220 χιλιόμετρα την ώρα. Οι τραυματίες στην πολιτεία αυτή ανέρχονται σε 85,σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Στην μικρή πόλη Πίσερ της ΒΑ Οκλαχόμα, η τηλεόραση έδειξε σπίτια να έχουν κυριολεκτικά αποκολληθεί από τα θεμέλια.

Ο πρόεδρος Μπους εξέφρασε την λύπη του προς τις οικογένειες των θυμάτων και δήλωσε πως ο εορτασμός της Ημέρας της Μητέρας ήταν για μερικούς ημέρα λύπης.

πηγές:Ant1gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: