-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

"Στεγνώνει" η Μεσόγειος

0
Οξύ πρόβλημα έλλειψης νερού πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι χώρες της Μεσόγειου, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, όπως προκύπτει από τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου για το νερό που διεξάγεται στην Νεάπολη Κρήτης.

Όπως επισημάνθηκε, χαρακτηριστικό είναι ότι οι ετήσιες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις στην Κρήτη προσφέρουν ποσότητες νερού τετραπλάσιες από τις απαιτούμενες, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος χάνεται γιατί δεν υπάρχουν έργα να το συγκρατήσουν

"Απαιτείται η συνεργασία πολλαπλών επιστημονικών ειδικοτήτων και φορέων του πολιτισμού προκειμένου να αφυπνιστεί η κοινωνία και να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα η πολιτεία" τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Νεκτάριος, επίκουρος καθηγητής στο γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Νίκος Καστρινάκης Δήμαρχος Νεάπολης, τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ότι τέτοια συνέδρια βοηθούν την κοινωνία να αντιληφθεί το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο πλανήτης.

Σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες διοργανώνεται συναυλία με την Μαρίζα Κώχ, με παραδοσιακά τραγούδια που έχουν θέμα το νερό, δήλωσε στο ΣΚΑΪ η Γκέιλ Χόλστ καθηγήτρια ελληνικής λογοτεχνίας και μουσικής στο πανεπιστήμιο Κορνέλ των ΗΠΑ η οποία συμμετέχει στο συνέδριο.

Σημειώνεται ότι το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ενώ χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου είναι ο ΣΚΑΪ.

πηγές:SKAI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: