-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Αϊόβα λόγω των πλημμυρών

0
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Αϊόβα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς από τις συνεχείς βροχοπτώσεις η στάθμη των υδάτων έχει φθάσει σε επίπεδο ρεκόρ. Τα αντιπλημμυρικά φράγματα που είχαν στηθεί στην πόλη Σένταρ Ράπιντς, έσπασαν από την υπερχείλιση του ποταμού που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε λίμνη τουλάχιστον 400 τετράγωνα στη γύρω περιοχή και να εκκενωθούν τουλάχιστον 3.000 κατοικίες και ένα νοσοκομείο.

Από τα σπίτια ξεχωρίζουν μόνο οι στέγες και όσοι πολίτες παρέμειναν στην πόλη, κινούνται με βάρκες. Οι κάτοικοι λένε, ότι είναι η χειρότερη καταστροφή μετά το 1993, όταν τότε είχαν χάσει τη ζωή τους 48 άνθρωποι από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ομάδες διάσωσης κατάφεραν με βάρκες να περισυλλέξουν τους πολίτες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και εγκλωβίστηκαν στα ορμητικά νερά.

Πηγή: ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια: