-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών

0
Επιβατικό πλοίο με σχεδόν 750 επιβαίνοντες ναυάγησε στα ανοικτά των κεντρικών Φιλιππίνων εν μέσω των σφοδρών ανέμων και της θαλασσοταραχής που προκάλεσε ο τυφώνας Φένγκσεν.

Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί μόνο τέσσερις σοροί και ουδείς επιζών από τους 626 επιβάτες και τα 121 μέλη του πληρώματος του φέρυ. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, ταχύτητας 195 χλμ. την ώρα, καθιστούν αδύνατη την προσέγγιση της ακτοφυλακής ή άλλων σκαφών.

Το πλοίο αναποδογύρισε και αυτόπτες είπαν ότι έχει μεγάλο ρήγμα, σύμφωνα με τη Νανέτ Τανσίνγκο, δήμαρχο της πόλης στην επαρχία Ρόμπλον, στη νήσο Σιμπουγιάν, στα ανοικτά της οποίας σημειώθηκε το δυστύχημα.

Πρόκειται για το MV Princess of Stars, χωρητικότητας 23.824 τόνων, που είχε την δυνατότητα να μεταφέρει συνολικά 1.992 ανθρώπους και μετέβαινε από την επαρχία Σέμπου στην Μανίλα.

Σύμφωνα με τον υποστράτηγο Πέδρο Ινσέρτο, επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Βίσαγιας, της κεντρικής περιφέρειας των Φιλιππίνων, κανένα σκάφος δεν έχει μπορέσει να επέμβει.

Ο Ρικάρδο Αλίνιο, τοπικός αξιωματούχος, είπε ότι βρέθηκαν οι σοροί δύο γυναικών στις ακτές, και πρόσθεσε ότι βρέθηκαν και άλλες σοροί σε παράκτια χωριά, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτές τις κοινότητες και την επιβεβαίωση των στοιχείων.

Ο τυφώνας Φένγκσεν έχει προκαλέσει τον θάνατο 155 ανθρώπων στις Φιλιππίνες και 0 απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα.



πηγές:ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: