-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Τραγικός απολογισμός από τυφώνα στις Φιλιππίνες

0
Τουλάχιστον 229 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το πέρασμα του τυφώνα Φένγκσεν από τις Φιλιππίνες, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας της χώρας και τον Ερυθρό Σταυρό.

Σε αυτόν δεν έχουν προσμετρηθεί τα πιθανολογούμενα θύματα από το ναυάγιο οχηματαγωγού πλοίου στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων, με σχεδόν 750 επιβαίνοντες.

Στην επαρχία Ιλόιλο, στις κεντρικές Φιλιππίνες, μία από τις ζώνες που επλήγη σφόδρα από τον τυφώνα, 101 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, διευκρίνισε ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού των Φιλιππίνων Ρίτσαρντ Γκόρντον.

Άλλοι θάνατοι καταγράφηκαν στις περιοχές του Ρομπλόν, Κοταμπάτο, Αντίκ και Καπίζ, πρόσθεσε. Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανακοίνωσε εξάλλου ότι 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο νησί Μιντάναο, στις νότιες Φιλιππίνες.

«Ο απολογισμός αυτός θα αυξηθεί πολύ όταν θα έχουμε τους καταλόγους με τα ονόματα των επιβαινόντων στο οχηματαγωγό πλοίο», πρόσθεσε ο Γκόρντον. Μέχρι στιγμής, τα σωστικά συνεργεία έχουν βρει 4 επιζώντες και 4 νεκρούς από το ναυάγιο. Το οχηματαγωγό μετέφερε 626 επιβάτες, εκ των οποίων 50 παιδιά, και 121 μέλη πληρώματος.

πηγές:Ant1.gr-Α.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: