-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Πόλεις έχουν κατακλυστεί από νερά στις ΗΠΑ

0
Αντιμέτωπες με τις χειρότερες πλημμύρες εδώ και σχεδόν έναν αιώνα είναι οι μεσοδυτικές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ολόκληρες πόλεις έχουν κατακλυστεί από τα νερά των ποταμών. Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στην Αυστραλία.

Στην Αιόβα, ολόκληρες πόλεις έχουν καλυφθεί από τα ορμητικά νερά των ποταμών. Τα φράγματα και τα αναχώματα που συγκρατούσαν τεράστιους υδάτινους όγκους, δεν άντεξαν. Οι χείμαρροι ξεχύθηκαν ασυγκράτητοι προς το Ντε Μόιν και το Σίνταρ Ράπιντς.

Όμως τις μεγαλύτερες ζημιές υπέστη το Σίνταρ Ράπιντς καθώς πλημμύρισαν περισσότερα από 400 οικοδομικά τετράγωνα όπως και το κέντρο της πόλης. Οι αρχές της πόλης δηλώνουν ότι θα πρέπει να περιμένουν αρκετές ημέρες μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά και να ξεκινήσουν την άντληση των υδάτων.

Οι μεγαλύτερες πλημμύρες στην ιστορία της πόλης είχαν γίνει το 1929. Το ύψος του νερού είναι περίπου κατά τέσσερα μέτρα μεγαλύτερο από αυτό που είχε καταγραφεί πριν από 80 χρόνια

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: