-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Στις Βερμούδες η «Μπέρθα»

0
Τις ανατολικές ακτές των Βερμούδων πλήττει με θυελλώδεις ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές η τροπική καταιγίδα «Μπέρθα», η οποία, σύμφωνα με εκτιμήσεις μετεωρολόγων, αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω και να εξελιχθεί σε κυκλώνα, καθώς θα απομακρύνεται από τις κατοικημένες περιοχές.

Το Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων στο Μαϊάμι ανακοίνωσε ότι οι αρχές στις Βερμούδες έχουν προειδοποιήσει τους πολίτες να επαγρυπνούν λόγω του κινδύνου να πληγεί η περιοχή από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ουσιαστικά οι αρχές στις Βερμούδες προειδοποίησαν τους πολίτες να περιμένουν ένα πιθανό χτύπημα της κακοκαιρίας, με ανέμους ταχύτητας σχεδόν 110 χιλιομέτρων την ώρα.

«Η Μπέρθα αναμένεται να εξελιχτεί σε κυκλώνα τα προσεχή 24ωρα», ανακοίνωσε το Αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων. «Υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, πριν περάσουν από τη Βερμούδα οι ισχυροί άνεμοι που συνοδεύουν την καταιγίδα».

Η «Μπέρθα», που εξασθένησε συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα, προκάλεσε ήδη διακοπές στην ηλεκτροδότηση χιλιάδων σπιτιών στη Βερμούδα και αναμένεται ότι η βροχή θα είναι καταρρακτώδης.

Οι πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο των Βερμούδων έχουν ακυρωθεί και οι λουόμενοι στις παραλίες καλούνται να απομακρυνθούν από τις παραθαλάσσιες ζώνες, αν και ορισμένοι τολμηροί λάτρεις του σερφ θέλουν να εκμεταλλευθούν τα κύματα.

Επίσης κλειστά παρέμειναν τα σχολεία και τα καταστήματα στα παράλια.

πηγές:AΠΕ-Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: