-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Αλ Γκορ προς κυβέρνηση ΗΠΑ

0
Ο Αλ Γκορ, κάλεσε τις ΗΠΑ να δεσμευτούν ότι σε μία δεκαετία θα παράγουν το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που χρειάζονται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ο ήλιος και ο άνεμος.

"Η επικίνδυνη υπερεξάρτησή μας από καύσιμα που βασίζονται στον άνθρακα, βρίσκεται στο επίκεντρο των τριών προκλήσεων- της οικονομικής, της περιβαλλοντικής και των κρίσεων σε θέματα εθνικής ασφάλειας", δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές του 2000.

"Γι΄ αυτό σήμερα καλώ το έθνος μας να δεσμευτεί ότι σε δέκα χρόνια θα παράγει το 100% του ηλεκτρισμού που χρειάζεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που δεν θα έχουν σχέση με τον άνθρακα", πρόσθεσε ο Αλ Γκορ, σε ομιλία του στην Ουάσινγκτον.

Ο Γκορ επέκρινε επίσης τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπους για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αλλά χωρίς να αναφερθεί προσωπικά στον Αμερικανό πρόεδρο.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: