-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

"Σαρώνει" ο κυκλώνας Ντόλι

0
Προς την ακτή του Μεξικού και του Τέξας κινείται ο κυκλώνας Ντόλι, που σαρώνει τον Κόλπο του Μεξικού με ανέμους ταχύτητας 160 χιλιομέτρων την ώρα.

Τα τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν εικόνες από τις περιοχές που επλήγησαν, όπου έχουν προκληθεί αρκετές υλικές ζημιές λόγων των θυελλωδών ανέμων και των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων που συνοδεύουν τον κυκλώνα.

Χιλιάδες άνθρωποι στο Μεξικό, αλλά και στο Τέξας, έφυγαν από τα σπίτια τους και αναζήτησαν καταφύγια, εξαιτίας του κυκλώνα που είναι ο δεύτερος που σχηματίζεται στον Ατλαντικό αυτή την περίοδο.

Ο κυκλώνας κινείται προς την ενδοχώρα, στο νότιο Τέξας και οι αρχές έχουν εκδόσει προειδοποιήσεις για τους κατοίκους των ακτών της πολιτείας, από το Μπράουνσβιλ έως το Μπάφιν, αλλά και από το Ριο Σαν Φερνάντο, στη βορειοανατολική ακτή του Μεξικού, έως τα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Το επίκεντρο του κυκλώνα βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα βορείως του Μπράουνσβιλ και κινείται βορειοδυτικά με ταχύτητα 13 χιλιομέτρων την ώρα, σύμφωνα με το Αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων, αλλά αναμένεται ότι σταδιακά θα εξασθενήσει.

πηγές:Skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: