-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Φονικές οι πλημμύρες στην Ουκρανία

0
Οι νεκροί από τις μεγάλες πλημμύρες στην Ουκρανία έφθασαν τους 30, αλλά η στάθμη των υδάτων ύστερα από ημέρες έντονων βροχοπτώσεων έπεσε σε ορισμένες περιοχές, ανέφερε ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Τα περισσότερα από τα θύματα πνίγηκαν, ενώ τρία υπέκυψαν εξαιτίας προβλημάτων υγείας, τρία έχασαν την ζωή τους σε ατυχήματα και ένα από κατολίσθηση, αναφέρει σε δήλωσή του στο κοινοβούλιο Βολόντιμιρ Σάντρα, υπουργός για τις Εκτακτες Καταστάσεις.

Περίπου 40.000 σπίτια στην περιοχή των Δυτικών Καρπαθίων παραμένουν ακατοίκητα εξαιτίας των πλημμυρών που σημειώθηκαν την Κυριακή και την Δευτέρα.

Περίπου 40.000 άτομα στην Ουκρανία και 10.000 στον Μόλδοβα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους η απομακρύνθηκαν με κρατικά μέσα σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τις κυβερνήσεις των δύο πρώην σοβιετικών δημοκρατιών.

Ουκρανοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος αφοράει τώρα την μόλυνση των υδάτινων αποθεμάτων από τα βακτήρια ηπατίτιδας η δυσεντερίας η και τα δύο που μεταφέρονται με τα λύματα.

πηγές:A.Π.Ε.-Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: