-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Φονικές βροχές στη Νότια Κορέα

0
Επτά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και αγνοείται η τύχη έξι από τις καταρρακτώδεις βροχές που για τέταρτη συνεχή ημέρα πλήττουν περιοχές της Νότιας Κορέας, ενώ εντονότερες βροχοπτώσεις αναμένονται για το Σαββατοκύριακο.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην χειρότερο πληγείσα περιοχή Μπονγκουα στην επαρχία Νορθ Γκεονγκσάνγκ (νότια), ενώ από τις κατολισθήσεις και τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις βροχές πάνω από εκατό οικογένειες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Πάνω από 1.200 άτομα έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους σε διάφορες περιοχές εξαιτίας των πλημμυρών, ενώ συνεχίζεται να αγνοείται η τύχη έξι.

Περίπου 600 σπίτια υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες ή τις κατολισθήσεις σε όλη την χώρα και πάνω από 12.000 στρέμματα αγροτικών εκτάσεων πλημμύρισαν κυρίως βόρεια της πρωτεύουσας Σεούλ. Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοινώθηκε ότι τις επόμενες ώρες πρέπει να αναμένεται επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.

Και ενώ η Νότια Κορέα δοκιμάζεται από τις καταρρακτώδεις βροχές, η Ιαπωνία πλήττεται από κύμα καύσωνα με αποτέλεσμα να έχουν μέχρι στιγμής χάσει την ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Στην πόλη Ναγκόγια, στα δυτικά, πέθανε από θερμοπληξία ένας 64χρονος αφού το θερμόμετρο έφθασε στους 38,4 βαθμούς Κελσίου. Στην ίδια πόλη πέθανε μέσα στο σπίτι της μία 79χρονη, ενώ ένας 80χρονος πέθανε στην επαρχία Νάρα. Μάλιστα, σε ορισμένες πόλεις της δυτικής Ιαπωνίας το θερμόμετρο έφθασε το Σάββατο στους 39 βαθμούς Κελσίου.

πηγές:A.Π.Ε.-Αnt1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: