-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Ένας νεκρός από μίνι τυφώνα στη Γαλλία

0
Ένας νεκρός και τουλάχιστον 13 τραυματίες είναι ο απολογισμός ενός μίνι τυφώνα που σάρωσε κατά τη διάρκεια της νύχτας την περιοχή Οτμόν, στη βόρειο Γαλλία, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η νομαρχία.

Περίπου 40 κατοικίες καταστράφηκαν, πολλές από αυτές κατέρρευσαν, κυρίως σε δύο δρόμους του Οτμόν, μίας πόλης 16.000 κατοίκων κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, έπειτα από την επέλαση του τυφώνα, περί τις 23:00 τοπική ώρα, στον άξονα Οτμόν/Νεφ-Μενίλ/ Μομπέζ/ Μπουσιέρ-σιρ-Σαμπρ. Νεκρή ανασύρθηκε μία 70χρονη γυναίκα, η οποία βρήκε ακαριαίο θάνατο κατά την κατάρρευση της κατοικίας της στο Οτμόν.

Επίσης υπέστησαν μερικές βλάβες η στέγη του γηροκομείου του Οτμόν και του νοσοκομείου του Μομπέζ. Πολλά από τα βαρύτερα περιστατικά του γηροκομείου χρειάσθηκε να μεταφερθούν σε άλλα ιδρύματα. Το πολιτιστικό κέντρο του Οτμάν άνοιξε κατά τη διάρκεια της νύκτας για να υποδεχθεί όσους έμειναν άστεγοι.

Λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στο Μπουσιέρ-σιρ-Σάμπρ, μία κατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς κι οι δύο ένοικοί της μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

"Διατηρούμε στην περιοχή ομάδες διάσωσης, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες", ανακοίνωσε η νομαρχία, χωρίς να μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ακριβή αριθμό των τραυματιών και την κατάστασή τους.

Περίπου 200 πυροσβέστες και 50 αστυνομικοί εστάλησαν εσπευσμένως στην περιοχή κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Πολλά δένδρα έχουν πέσει στους δρόμους και πολλοί πυλώνες ηλεκτρικού ρεύματος ξεριζώθηκαν, μ’ αποτέλεσμα να καθυστερήσει η επέμβαση των ομάδων διάσωσης, τονίζει η ίδια πηγή.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: