-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Φόβοι από την τροπική καταιγίδα Γκουστάβ

0
">Η τροπική καταιγίδα Γκουστάβ απομακρύνεται από την Αϊτή και τη Δομηνικανή Δημοκρατία, αφού στοίχισε τη ζωή 22 ανθρώπων και εκτιμάται ότι θα εξελιχθεί σε έναν επικίνδυνο κυκλώνα στον Κόλπο του Μεξικού.

Οι τιμές του αργού πετρελαίου αυξήθηκαν καθώς η καταιγίδα είναι η πρώτη σοβαρή που απειλεί τις αμερικανικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στον Κόλπο τα τελευταία τρία χρόνια.

Αν και η τροπική καταιγίδα μπορεί να πλήξει οποιαδήποτε περιοχή από τη Φλόριντα μέχρι το Τέξας, η πιθανότερη πορεία του είναι προς τη Νέα Ορλεάνη, την πόλη που καταστράφηκε από την Κατρίνα το 2005.

Η καταιγίδα Γκουστάβ αναμένεται να πλήξει τις αμερικανικές ακτές στον κόλπο του Μεξικού τη Δευτέρα, δηλαδή δύο μέρες μετά την συμπλήρωση τριών ετών από το χτύπημα της καταιγίδας Κατρίνα, που στοίχισε τη ζωή 1500 ανθρώπων και προκάλεσε ζημιές ύψους 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα, ο κυβερνήτης της Λουιζιάνα, Μπόμπι Τζίνταλ προειδοποίησε τους πολίτες της Νέας Ορλεάνης για τον κίνδυνο και ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή μπορεί να αρχίσει η εκκένωση περιοχών που ενδέχεται να πληγούν.

πηγές:Ant1.gr

">

Δεν υπάρχουν σχόλια: