-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Ενισχύθηκε σε κυκλώνα ο Γκουστάβ

0
Ο τυφώνας Γκουστάβ, που προσεγγίζει τις δυτικές ακτές της Κούβας, αναβαθμίσθηκε στην κατηγορία 3 της 5βαθμης κλίμακας μέτρησης της έντασής των, ανακοίνωσε το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Τυφώνων (NHC).

«Τα δεδομένα που συνελέγησαν από αεροσκάφος του αμερικανικού στρατού καταδεικνύουν πως ο Γκουστάβ συνεχίζει γοργά να ενισχύεται σ' ένταση και συνοδεύεται πλέον απ' ανέμους που πνέουν μ' ένταση έως 185 χλμ/ώρα. Συνεπώς έχει μεταβληθεί πλέον σ' επικίνδυνο τυφώνα, κατηγορίας 3», προσθέτει το κέντρο.

Στην Κούβα, η Πολιτική Προστασία έθεσε σε κατάσταση συναγερμού την επαρχία Πινάρ ντελ Ρίο και τη Νήσο της Νεότητος και δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κλήθηκαν να εγκαταλείψουν προληπτικά τις κατοικίες τους.

Ο συναγερμός αφορά επίσης και τις δυτικές επαρχίες της Αβάνας, της πόλης της Αβάνας και των δύο εκατ. κατοίκων της, και Ματάνσας, οι οποίες πρόκειται να σαρωθούν από τις κατακλυσμιαίες βροχές και τους δυνατούς ανέμους του Γουσταύου, η επέλαση του οποίου έχει κοστίσει μέχρι σήμερα τη ζωή σε 85 ανθρώπους στην Καραϊβική.

πηγές:Ant1.gr-Α.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: