-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Αυξάνονται οι νεκροί στο Βιετνάμ από τις πλημμύρες

0
Σε τουλάχιστον 86 νεκρούς και 38 αγνοούμενους ανέρχεται, κατά δηλώσεις αξιωματούχων την Κυριακή, ο μέχρι στιγμής απολογισμός των πλημμυρών και κατολισθήσεων από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν το Βιετνάμ το Σαββατοκύριακο, αν και τα έντονα καιρικά φαινόμενα αρχίζουν να εξασθενούν.

Οι βροχοπτώσεις προκλήθηκαν από την τροπική καταιγίδα Καμούρι, η οποία έπληξε το Βιετνάμ την Παρασκευή σε έξι επαρχίες του βορρά.

Σύμφωνα με τον Τάο Α Τουά, επικεφαλής της διεύθυνσης αντιμετώπισης πλημμυρών και έκτακτων καιρικών φαινομένων, «οι βροχές έχουν αρχίσει να εξασθενούν και πλέον επικεντρωνόμαστε στην αναζήτηση των αγνοουμένων και την παροχή βοήθειας σε εκείνους τα σπίτια των οποίων επλήγησαν από τις πλημμύρες ή παρασύρθηκαν. Ο στρατός και η αστυνομία κινητοποιήθηκαν για το έργο της διάσωσης».

Ο πρωθυπουργός Νγκουέν Ταν Ντουνγκ έστειλε κατεπείγον μήνυμα στις τοπικές αρχές ζητώντας να αρχίσουν αμέσως έρευνες για τους αγνοούμενους και να παρασχεθεί βοήθεια στους τραυματίες. Ο Ντουνγκ διέταξε επίσης το υπουργείο Αμύνης και την εθνική επιτροπή έρευνας και διάσωσης να στείλουν ενισχύσεις στις πληγείσες περιοχές.

Το σύνολο των θυμάτων στο Βιετνάμ από πλημμύρες και κατολισθήσεις εφέτος έφθασε, με τα νέα θύματα, τους τουλάχιστον 114 νεκρούς.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: