-->
Text to Search... About Author Email address... Submit Name Email Adress Message About Me page ##1## of ##2## Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sept Oct Nov Dec

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Ετικέτες



8/bigslider1/Meteo24news

10/newsticker/Τελευταία νέα/recent

404

Sorry, this page is not avalable
Home

3/block3/Meteo24news

Μετεωρολογικα μοντελα

4/block4/Meteo24news

Ροή άρθρων

Σε συναγερμό η Λουιζιάνα ενόψει του κυκλώνα Γκουστάβ

0
Η νότια Πολιτεία της Λουιζιάνας στις ΗΠΑ έχει τεθεί σε συναγερμό ενόψει της έλευσης του κυκλώνα Γκούσταβ, ο οποίος εισήλθε στον Κόλπο του Μεξικού, αφού απομακρύνθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου τοπική ώρα από την Κούβα, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Μετεωρολογίας της Κούβας (INSMET).

O Γκούσταβ, που έχει ενισχυθεί στην κατηγορία 4 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον, με την ταχύτητα των ανέμων του να φθάνει τα 240 χλμ./ώρα, απομακρύνθηκε την Κυριακή, μεταξύ 04.00 και 05.00 ώρα Ελλάδος, από το κουβανικό έδαφος, συγκεκριμένα από τη δυτική επαρχία Πινάρ ντελ Ρίο που γειτνιάζει με την Αβάνα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Αφήνοντας στο πέρασμά του 85 νεκρούς στην Καραϊβική, ο Γκούσταβ έπληξε το Σάββατο με καταστροφικής έντασης ανέμους την Κούβα προκαλώντας τραυματίες και υλικές ζημιές, ενώ αναμένεται να γίνει ακόμη σφοδρότερος στην πορεία του στον Κόλπο του Μεξικού απειλώντας τις πετρελαϊκές του εγκαταστάσεις και τη Λουιζιάνα που επλήγη βαρύτατα τον Αύγουστο του 2005 από τον κυκλώνα Κατρίνα.

πηγές:Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: